tiistai 9. marraskuuta 2010

Agilityä ja pentuja

Äääh, taas hylkyjä, harmittaa.. Liedossa oltiin Pepin kanssa pari rataa juoksemassa. Eka rata oli niin helppokin, että siltä ois pitänyt luva ottaa, mutta tällä kertaa kepit ei sujunut, kontaktit lenteli ja kielto hypylle. Toka rata hieman haasteellisempi, mutta ei todellakaan vaikea, sieltä kolme kieltoa kepeillä ja sitten kaappisin Pepin kainaloon ja poistuin radalta. Peppi oli tapahtuneesta hieman hämillään. Noh jos ens vuonna sitten onnistaisi..
Mietin tässä jo Pepin steriloimista, jos se hieman rauhoittaisi neitiä, kun se käy välillä niin peijakkaan kuumana radalla.

Sitten niitä ihanaisia, eli Tillin pennut. Siis mahtavia pakkauksia. Kaksi sieltä pisti oikeen silmään, merkkiväriset nartut. Ne oli tosi kivan näköisiä ja siitä se ajatus sitten lähtikin. Eli nyt on hakusessa merkkiväriselle lupaavalle nartulle sijoituskotia Satakunnasta. Ja kuvia tietysti löytyy täältä.

Lupaava narttupentu etsii sijoituskotia Satakunnasta, lisää tietoa pennusta saa minulta, 044-9382504 tai k.haapaniemi@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti